Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Стефанов С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Стефанов С. Є. 
Аудит ефективності: розуміння, застосування, завдання [Електронний ресурс] / С. Є. Стефанов // Економічні науки. Cерія : Облік і фінанси. - 2010. - Вип. 7(3). - С. 246-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnof_2010_7(3)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.395 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Стефанов С. О. 
Втеча з місць позбавлення волі: соціальний аспект [Електронний ресурс] / С. О. Стефанов // Актуальні проблеми держави і права. - 2004. - Вип. 22. - С. 915-920. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apdp_2004_22_173
Попередній перегляд:   Завантажити - 308.74 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Стефанов С. Є. 
Шляхи підвищення впливу вітчизняної науки на економічні процеси в державі [Електронний ресурс] / С. Є. Стефанов // Наукові праці НДФІ. - 2010. - Вип. 1. - С. 131-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npndfi_2010_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.455 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Стефанов С. 
Информация на этикетках для потребителей [Електронний ресурс] / С. Стефанов // Упаковка. - 2013. - № 5. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2013_5_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 567.963 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Стефанов С. О. 
Деякі аспекти правового регулювання проекту "Електронний суд" при його реалізації в судочинстві України [Електронний ресурс] / С. О. Стефанов // Актуальні проблеми політики. - 2015. - Вип. 56. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/appol_2015_56_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.2 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Господінов Д. 
Вплив контактної поверхні між шарами гофрованого картону на його механічні властивості [Електронний ресурс] / Д. Господінов, С. Стефанов, В. Хаджийскі // Упаковка. - 2011. - № 6. - С. 28-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_6_9
Наведено дані щодо оптимізації властивостей гофрокартону з метою зниження витрат матеріалу за одночасного збереження його якості. Розглянуто залежність механічних властивостей від геометричних параметрів гофрокартону та його шарів. Для досліджень використано метод скінченних елементів. Збільшення площі контакту між шарами гофрокартону підвищує його жорсткість.
Попередній перегляд:   Завантажити - 279.655 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Рачок В. В. 
Вплив температури формувальної поверхні матриці екструдера на якість готових виробів [Електронний ресурс] / В. В. Рачок, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, Ц. Янакієв, С. Стефанов, А. Симітчієв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 161-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_21
Досліджено характер впливу температури формувальної поверхні на якість готових виробів. Встановлено що, температура поверхневих шарів тіста лінійно залежить від температури формувальної поверхні. Розраховано зміну густини тістового джгута залежно від вмісту газової фази. Проведено дослідження зміни середньої швидкості потоку тіста з урахуванням температури поверхневих шарів тістового джгута. Доведено, що прогрівання верхніх шарів тістового джгута призводить до зміни реологічних характеристик і до різкого перепаду напруження зсуву. З'ясовано, що ефективна в'язкість зменшується зі збільшенням швидкості зсуву і збільшується з підвищенням температури тіста, також у разі підвищення температури дріжджового тіста спостерігається збільшення в'язкості тіста внаслідок денатурації білків.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.083 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Стефанов С. Д. 
Соціальне вчення католицької Церкви після II Ватиканського собору [Електронний ресурс] / С. Д. Стефанов // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 68-71 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.941 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Лондаренко О. О. 
Особливості ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах [Електронний ресурс] / О. О. Лондаренко, С. Є. Стефанов // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 78-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 121.575 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського