Пошуковий запит: (<.>A=Стефанов С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Стефанов С. Є. Аудит ефективності: розуміння, застосування, завдання [Електронний ресурс] / С. Є. Стефанов // Економічні науки. Cерія : Облік і фінанси. - 2010. - Вип. 7(3). - С. 246-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnof_2010_7(3)__34
|
2. |
Стефанов С. О. Втеча з місць позбавлення волі: соціальний аспект [Електронний ресурс] / С. О. Стефанов // Актуальні проблеми держави і права. - 2004. - Вип. 22. - С. 915-920. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apdp_2004_22_173
|
3. |
Стефанов С. Є. Шляхи підвищення впливу вітчизняної науки на економічні процеси в державі [Електронний ресурс] / С. Є. Стефанов // Наукові праці НДФІ. - 2010. - Вип. 1. - С. 131-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npndfi_2010_1_17
|
4. |
Стефанов С. Информация на этикетках для потребителей [Електронний ресурс] / С. Стефанов // Упаковка. - 2013. - № 5. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2013_5_8
|
5. |
Стефанов С. О. Деякі аспекти правового регулювання проекту "Електронний суд" при його реалізації в судочинстві України [Електронний ресурс] / С. О. Стефанов // Актуальні проблеми політики. - 2015. - Вип. 56. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/appol_2015_56_33
|
6. |
Господінов Д. Вплив контактної поверхні між шарами гофрованого картону на його механічні властивості [Електронний ресурс] / Д. Господінов, С. Стефанов, В. Хаджийскі // Упаковка. - 2011. - № 6. - С. 28-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_6_9 Наведено дані щодо оптимізації властивостей гофрокартону з метою зниження витрат матеріалу за одночасного збереження його якості. Розглянуто залежність механічних властивостей від геометричних параметрів гофрокартону та його шарів. Для досліджень використано метод скінченних елементів. Збільшення площі контакту між шарами гофрокартону підвищує його жорсткість.
|
7. |
Рачок В. В. Вплив температури формувальної поверхні матриці екструдера на якість готових виробів [Електронний ресурс] / В. В. Рачок, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, Ц. Янакієв, С. Стефанов, А. Симітчієв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 5. - С. 161-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_5_21 Досліджено характер впливу температури формувальної поверхні на якість готових виробів. Встановлено що, температура поверхневих шарів тіста лінійно залежить від температури формувальної поверхні. Розраховано зміну густини тістового джгута залежно від вмісту газової фази. Проведено дослідження зміни середньої швидкості потоку тіста з урахуванням температури поверхневих шарів тістового джгута. Доведено, що прогрівання верхніх шарів тістового джгута призводить до зміни реологічних характеристик і до різкого перепаду напруження зсуву. З'ясовано, що ефективна в'язкість зменшується зі збільшенням швидкості зсуву і збільшується з підвищенням температури тіста, також у разі підвищення температури дріжджового тіста спостерігається збільшення в'язкості тіста внаслідок денатурації білків.
|
8. |
Стефанов С. Д. Соціальне вчення католицької Церкви після II Ватиканського собору [Електронний ресурс] / С. Д. Стефанов // Молодий вчений. - 2017. - № 2. - С. 68-71 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_2_19
|
9. |
Лондаренко О. О. Особливості ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах [Електронний ресурс] / О. О. Лондаренко, С. Є. Стефанов // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 78-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_2_23
|